Header image alt text

Workshops

Workshop “Efficiencyverbetering met Outlook

Tijdens deze praktische workshop leer je in één ochtend hoe je je tijd efficiënter en productiever kunt benutten, met meer controle en minder stressgevoelens. Vervolgens leer je hoe je de regie krijgt over je inbox door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van Outlook, ook als planningstool. Na de workshop weet je hoe je Meer overzicht kunt krijgen en hoe je Meer kunt doen in Minder tijd.

Het is raadzaam om je laptop mee te nemen zodat je het geleerde gelijk kunt toepassen.


Workshop “Kernkwaliteiten – Leren van je ergernissen”

Na een korte en praktische uitleg van het Kernkwadrantenmodel gaan de deelnemers in kleine groepjes hun eigen kernkwaliteiten en de bijbehorende valkuilen, uitdagingen en allergieën in kaart brengen. Tijdens het opmaken van je eigen persoonlijke kernkwadrant zul je zien dat je veel kunt leren van mensen aan wiens gedrag je je ergert. Door de diverse opdrachten wordt je zelfkennis vergroot en krijg je meer inzicht in je ontwikkelingsgebieden.


Een aantal reacties van deelnemers

Angela heeft ons tijdens de training laten nadenken over efficiencyverbetering, proactief werken en plannen. Hoe te voorkomen dat je wordt geleid door de waan van de dag/door je overvolle mailbox. Door haar kritische vragen over ons werkproces kregen wij veel aanwijzingen en tips op maat, die wij meteen in de praktijk konden brengen. Ook haar nazorg en contact nadien hebben we als zeer prettig ervaren.
Joke Potgieter, Koninklijke Scholengenootschap

Heldere, praktische workshop die ons in de samenwerking op het gebied van Outlook zeker verder helpt.
Secretaresse Victas

Workshop van Angela, in 1 woord geweldig! Praktische workshop met toepasbare tips.

Angela geeft vanuit de praktijk voorbeelden en werkt dit uit met de cursisten. Erg goed en vooral duidelijk en leerzaam. Kan iedereen aanbevelen deze workshop te volgen.

Een leuke frisse manier van informatie doorgeven waar je veel efficiëntie tips krijgt. Deze duidelijke rustige workshop schept duidelijkheid voor eenieder die regelmatig met Outlook werkt.
Secretaresse Stichting Quarijn

Leuke, leerzame workshop. Heel verrassend, duidelijk en eye openend. Het zet je aan het denken. Enthousiaste begeleiding; op een prikkelende, duidelijke wijze wordt inzicht gegeven in je kwaliteiten en valkuilen.
Secretaresse Caransscoop

Op secretaresse-dag heb ik een workshop Stress en Timemanagement gevolgd, gegeven door Angela van Beek. Behalve dat we veel handige en praktische tips en adviezen kregen, werd deze workshop heel goed geleid door Angela: zij was heel duidelijk en luisterde goed naar de inbreng van de deelnemende secretaresses. Dit deed zij op een open, vriendelijke en rustige manier, waardoor iedereen zich echt uitgenodigd voelde om dingen te vragen of om dingen te vertellen. Ook de humor mocht in de workshop van Angela niet ontbreken: van tijd tot tijd liet zij een lachfilmpje zien, waardoor positieve gevoelens opgewekt worden zodat je tot meer balans in je leven kunt komen. Een prima workshop!
Irene Lenders

Ik heb een leuke en inspirerende dag gehad. Dank voor alle goede verzorging voor zowel de workshop als catering

 “Ik heb bij AvB Coaching de workshop ‘Kernkwaliteiten – leer van je ergernissen’ gevolgd. Een echte aanrader voor als je meer wilt leren over jezelf, maar vooral ook over anderen. De grootste eyeopener was wel dat je je eigenlijk niet bewust bent van je kernkwaliteiten, omdat ze ‘gewoon’ bij je horen. Interessant was ook om in te zien dat het gedrag waar jij je aan ergert bij anderen, je juist kan helpen in een goede samenwerking. Angela is tijdens de training een echte coach gebleken. Ze heeft oog voor iedereen persoonlijk, geeft je veel ruimte voor eigen inbreng, maar behoudt ook de regie waar nodig. Angela speelt goed in op wat er in de groep leeft. Ze is open, eerlijk, betrokken, enthousiast en heel gedreven. Een vakvrouw die het leuk vindt anderen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.”
Hiltje Begieneman, HB Management Support